Fundația Soros lansează concursul de film de scurtmetraj Open Society Shorts

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Afiș
Foto: Afiș

Competiția se adresează în primul rând studenților din facultățile de profil, dar și amatorilor care sunt pasionați de filmul digital.  Durata filmului nu trebuie să depășească  15 minute. Sunt admise doar filme care au fost realizate în 2009 sau în 2010.

Competiția se înscrie în cadrul inițiativelor mass-media 2010 ale Fundației Soros și se adresează studenților din facultățile cu profil regie, jurnalism sau media, dar și amatorilor care sunt pasionați de filme digitale. În competiție pot fi înscrise filme documentare, de artă, experimentale, de animație, sau de ficțiune. Durata filmului nu trebuie să depășească 15 minute.

Din punct de vedere al tematicii, organizatorii spun că trebuie abordate subiecte de interes, care să reflecte problematicile cu care se confruntă societatea actuală. „Cu titlu de exemplu, pot fi abordate tematici ce țin de drepturile omului, minorități, mediu, sănătate, politicul în general, sau fenomene ca migrația", spune Elena Coma, PR-ul fundației.  Termenul limită de înscrieri este data de 3 mai.  Formularul de înscriere se găsetște pe site-ul: http://soros.ro/ro/program_articol.php?articol=192

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite