Funcționari înarmați cu lopeți și cazmale au plantat peste 140 de frasini și paltini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcționarii din primărie au trecut la munca fizică
Funcționarii din primărie au trecut la munca fizică

Campania de plantări de toamnă, iniţiată de municipalitate, a demarat vineri, când  peste 70 de voluntari de la Primăria Oradea, Administraţia Socială Comunitară Oradea si Poliţia Comunitară Oradea au plantat peste 140 de arbori.

„Acestora li s-au alăturat şi câţiva cetăţeni care şi-au manifestat intenţia de a participa la această acţiune. Arborii, din specia frasin şi paltin, au fost plantaţi pe strada Podului, în apropierea giraţiei cu strada Uzinelor, după care au fost udați de către voluntarii prezenți", informează Csilla Petri, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea. Aceasta a precizat că voluntarii au avut la dispoziție cazmale, lopeţi,  târnăcoape, precum şi o cisternă pentru udat.

Astăzi

Campania de plantări a continuat astăzi cu voluntarii Clubului Sportiv Municipal, care au plantat 60 de arbori pe strada Nufărului, între Piața Nufărului și girația cu strada Ogorului. Orădenii sunt aşteptaţi să se implice şi ei în următoarele acţiuni de plantări, care vor fi anunțate pe site-ul primăriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite