Trei tone de fructe și mii de țigări de contrabandă confiscate de polițiști din piața privată West Market

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au dat amenzi usturătoare pentru marfa fără acte de proveniență găsită în West Market
Polițiștii au dat amenzi usturătoare pentru marfa fără acte de proveniență găsită în West Market

Aproape trei tone de legume și fructe și peste 4.000 de țigarete au fost confiscate de polițișți din piaţa privată West Market de pe centura Oradiei, într-o acţiune organizată ieri de către Serviciul de Investigare a Fraudelor, împreună cu Serviciului Rutier. În plus, polițiștii au dat amenzi usturătoare pentru câteva dintre societăţile comerciale care funcţionează în cadrul pieței private.   

Echipele mixte de control au verificat 17 societăți comerciale și persoane fizice care comercializează fructe și au oprit în trafic 54 de autovehicule, pentru a depista comerțul ilicit.

Polițiștii au reușit astfel să găsească 2.282 de kilograme de legume și fructe, în valoare de 3.000 de lei, marfă care nu avea acte de proveniență, dar și alte 4.800 de țigarete fără marcaje corespunzătoare, în valoare de 1.920 de lei. Toată marfa a fost confiscată, fiind de contrabandă. Patru dintre firmele controlate au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 13.500 lei, pentru activităţile comerciale ilicite.   

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite