Fraţii Micula au scăpat neamendaţi, în cazul „şoarecelui din napolitane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Galaţi a descoperit, săptămâna trecută, un şoarece în putrefacţie, într-o pungă cu napolitane „Naty", produse de European Food, cumpărată dintr-un hipermarket Real. Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor şi inspectorii sanitar-veterinari au descins vineri la fabrica din Ştei, pentru verificări, însă nu au reuşit să dezlege misterul prezenţei şoarecelui printre napolitan

„Alături de un comisar am verificat dacă se respectă procesul tehnologic, condiţiile de depozitare şi manipulare şi nu am constatat vreo abatere. Prin sondaj, am verificat mai multe pungi cu napolitane, fără a descoperi ceva suspect", a declarat, pentru „Adevărul de Transilvania", Traian Bejan, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Bihor. Acesta a precizat că lotul din care a făcut parte punga în care a fost găsit şoarecele este din luna octombrie 2010. „Lotul respectiv a fost expediat în noiembrie 2010, la un depozit din Galaţi, de unde a fost distribuit la hipermarketul Real din Galaţi, la data de  2 august. În mod normal şoarecele ar fi trebuit să se fi descompus total în acest interval", a spus Traian Bejan, subliniind că procesul tehnologic din fabrica fraţilor Micula nu permite infiltrarea unor rozătoare.

O înscenare

Ioan Micula a declarat, la rândul său, că şoarecele nu avea cum să ajungă în acea pungă, decât dacă a fost pus, în mod rău-intenţionat. „Este o înscenare. Procesul de producţie nu permite ca un şoarece să ajungă într-o pungă cu napolitane. O să-i dăm în judecată pe cei care ne-au înscenat toată povestea", a spus revoltat Ioan Micula.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite