Fostul ministru al sănătăţii, Cseke Attila, a pedalat pentru un aer mai puţin poluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cseke Attila
Cseke Attila

Fostul ministru al sănătăţii, orădeanul Cseke Attila a renunţat la ţinuta oficială şi la maşină, şi s-a alăturat sutelor de orădeni care au luat parte, aseară, la o nouă ediţie a Marşului Critical Mass.

Peste 500 de bicilişti orădeni s-au întâlnit, ieri seară, în Parcul Magnolia pentru a lua startul unei noi ediţii a Marşului Critical Mass. Printre aceştia s-a aflat şi fostul ministru al sănătăţii, Cseke Attila dar şi directorul Administraţiei Bazinale de Ape Crişuri, Pasztor Şandor. "Am ales să fiu prezent la manifestare pentru a marca Ziua Pământului, dar şi pentru că susţin un mod sănătos de viaţă, iar acest lucru înseamnă că trebuie să avem o calitate a vieţii ridicată", a spus Cseke  Attila.

Evenimentul a reprezentat o întrunire a bicicliştilor cu deplasare  pe câteva dintre străzile cele mai aglomerate din oraş. Acţiunea a avut ca scop atragerea atenţiei asupra poluării şi a aglomeraţiei din oraş.

„Circulaţia cu biciclete nu numai că nu este poluantă dar e şi foarte sănătoasă. Dacă oamenii, care nu au neapărat nevoie de maşină pentru a circula folosesc biciclete sau alte mijloace de transport, oraşul devine mai curat, cu un aer mai sănătos, care serveşte la sănătatea tuturor Orădenilor. Îi aşteptăm la eveniment pe toţi iubitorii de ciclism care doresc să trăiască mai sănătos într-un oraş mai puţin poluat şi aglomerat", a spus Mircea Crăciun, vicepreşedintele asociaţiei Pro Bikers Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite