Fostul episcop Tokes Laszlo a cerut strămutarea dosarului de divorț la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soția lui Tokes, Edith Tokes, s-a prezentat astăzi la procesul de divorț. Europarlamentarul Tokes Laszlo a cerut la primul termen din procesul de divorț, judecat astăzi, strămutarea dosarului la București.

La proces s-a prezentat Edith Tokes, însoțiță de avocat. Europarlamentarul Tokes Laszlo nu a fost prezent, el fiind reprezentat de avocatul Kolozsi Arpad. La termenul de azi, Edith Tokes a fost informată că soțul ei a cerut strămutarea procesului la București. Avocatul ei, Kovacs Zsolt, a cerut magistratului care judecă dosarul ca următoarele ședințe să aibă loc cu ușile închise și respingerea cererii lui Tokes Laszlo, cu privire la strămutarea cauzei. "Oricum aș fi dispus judecarea în Camera de Consiliu", a precizat judecatătoarea Laura Gliglor, la solicitarea făcută de Edith Tokes. Cu privire la strămutare, magistratul le-a cerut celor doi avocați să rezolve această problemă până la următorul termen, deoarece ea nu este de acord ca după audierea martorilor și studierea dosarului să trimită cauza la altă instanță pentru judecare.

Fără declarații

La ieșirea de la process Edith Tokes nu a vrut să declare nimic. Kovacs Zsolt, avocatul ei, a precizat că deocamdată nu a studiat cererea de strămutare formulată de Tokes Laszlo și nu cunoaște motivele pentru care acesta a cerut strămutarea. "Cerea este la București, însă noi considerăm că procesul poate fi judecat la Oradea fără probleme", a subliniat Kovacs Zsolt. Avocatul lui Tokes Laszlo, Kolozsi Arpad, a spus că nici el nici clientul lui nu vor să facă niciun fel de declarații cu privire la acest subiect. Următorul termen a fost fixat pentru 30 iunie.

Edith Tokes a cerut divorțul

Edith Tokes a depus cererea de divorț la 23 martie. În cererea de divorț ea îl acuză pe fostul episcop de Piatra Craiului și de infidelitate. În dosarul depus la instanță, Edith Tokes solicită să revină la numele anterior și pensie alimentară pentru doi dintre copii. Cei doi sunt căsătoriți din 1985 și au împreună trei copii. Din declarațiile avocatului lui Tokes Edith,  reiese că cei doi nu mai trăiesc ca soț și soție de aproape 20 de ani.

"Nu am nimic de declarat, v-a spus avocatul meu tot"

 Tokes Edith, soția europarlamentarului Tokes Laszlo

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite