Fostul antrenor Emeric Ienei împlineşte 75 de ani. Lasă-i aici un mesaj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care a adus Cupa Campionilor la Bucureşti, împlineşte 75 de ani.  Emeric Ienei, cel mai titrat antrenor din istoria echipei Steaua sărbătoreşte astăzi cu familia, iar mâine cu prietenii.

Telefonul fostului antrenor Emeric Ienei a sunat toată ziua. Prietenii, familia, cunoscuţii, foştii colegi sau oamenii simpli au ţinut să-i ureze "La mulţi ani!" celui care a câştigat Cupa Campionilor în 1986. Printre aceştia nu s-a aflat însă şi patronul echipei Steaua, Gigi Becali. "Gigi nu m-a sunat. Probabil e ocupat şi nici nu cred că ştie că azi e ziua mea", ne-a spus Emeric Ienei.

Fiica şi nepotul au venit la Oradea

Cea mai mare bucurie a  lui nea' Ieni a fost faptul că fiica şi nepotul au venit de la Bucureşti pentru a sărbători împreună. "Astăzi sărbătoresc acasă, alături de familie, iar mâine voi petrece cu prietenii la hotel Elite, din Oradea", ne-a mărturisit fostul antrenor al Stelei.Cum de cămăşi ori pluovere nu duce lipsă, majoritatea cadourilor primite au constat în sticle cu băuturi alcoolice. "Nu prea consum eu alcool, aşa că zecile de stic,le pe care le-am primit, îmi vor ajunge o bună bucată de vreme", a afirmat Ienei.

Pariază pe Steaua

Diseară Steaua va juca împotriva celor de la Târgu Mureş. Ienei speră ca echipa să câştige pentru a-i putea face un cadou frumos. ""Meciul nu o să fie unul uşor. Cei de la Târgu Mureş au câţiva jucători tineri şi ambiţioşi. Totuşi, sper ca băieţii de la Steaua să-mi facă un cadou frumos şi să câştige atât meciul din această seară cât şi campionatul", a mai spus Ienei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite