Fostul deputat Claudiu Pop: "Eu am intrat în politică și în Parlament fiind un om realizat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat PSD Claudiu Pop a declarat, în această dimineață, că va acționa în judecată  Agenția Națională de Integritate. El susține că poate justifica fiecare leu și că ancheta împotriva lui a fost declanșantă pentru că se află în sondajul USL pentru desemnarea candidatului la fotoliul de primar al municipiului Oradea, la alegerile din 2012.

Fostul deputat PSD Claudiu Pop riscă să rămână fără avere

"Este o inepție. Eu am intrat în politică și în Parlament fiind un om realizat. Aveam un apartament, mașină, depozite în bancă. Părinții mei sunt oameni care au afaceri", a declarat Pop. El a precizat că în timpul mandatului de parlamentar a început să-și construiască o casă, pe un teren primit de la părinții lui, cu banii pe care i-a economisit până să ajungă deputat, cu credite de la bancă și împrumuturi de la părinți.

"Am început să construiesc o casă, în timpul mandatului, pe un teren primit de la părinții mei și cu banii pe care îi aveam în conturi, la vremea respectivă. Când mi s-au terminat banii am primit un împrumut, autentificat la notar, de la părinții mei și am luat credite de la bancă. Toate aceste lucruri sunt publice", a declarat Claudiu Pop. El a precizat că și-a ridicat o casă de 100.000 de euro și că poate justifica până la ultimul leu.  "Cât timp am fost subprefect nimeni  nu m-a întrebat nimic. Acum că sunt în sondaje a venit și ANI cu o ancheta începută în urma unui articol apărut în ziarul Cetățean de Oradea", a precizat fostul parlamentar.
Claudiu Pop este președintele PSD Oradea și se află în sondajul USL, la propunerea PSD, pentru  desemnarea candidatului la fotoliul de primar al municipiului Oradea, la alegerile din 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite