Fostă angajată de la RER Ecologic Service, cercetată pentru delapidare şi uz de fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor au început urmărirea penală faţă de orădeanca Irina Mnerău, 48 de ani, pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Aceasta lucra ca încasator la RER Ecologic Service.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au început urmărirea penală faţă de orădeanca Irina Mnerău, în vârstă de 48 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. „Aceasta este suspectată că, în cursul anului 2010, în calitate de angajată ca încasator la o societate comercială cu sediul în  Oradea, ar fi falsificat, în mod repetat, facturile şi chitanţele în baza cărora încasa contravaloarea serviciilor prestate către clienţi, diminuând astfel valoarea lor", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

În libertate

Orădeanca e acuzată că şi-a însuşit astfel peste 27.000 lei, bani pe care i-a folosit în interes personal. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspecta în stare de libertate, pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciul provocat societăţii angajatoare.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite