Oradea: Forum de cooperare medicală româno-maghiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Forum de cooperare medicală româno-maghiară
Oradea: Forum de cooperare medicală româno-maghiară

Medici și manageri de spitale, dar și întreprinzători cu activitate în domeniul medical, din România și Ungaria, s-au întâlnit joi la Oradea, la Hotel Elite.

Evenimentul a făcut parte din proiectul “Cooperare transfrontalieră romano-maghiară pentru afaceri”, derulat de Federația Patronilor Bihor, cu finanțare PHARE CBC. Printre altele s-a discutat despre promovarea oportunităţilor de investiţii şi de cooperare în sistemele de sănătate ale Euroregiunii Bihor –Hajdu – Bihar.

Păreri avizate

Forumul de cooperare medicală privată a beneficiat de prezența lui Molnar Geza, consilier personal al Ministrului, din cadrul Ministerului Sănătății. Gheorghe Bumbu, decanul Facultății de Medicină şi Farmacie Oradea, a vorbit despre promovarea oportunităţilor de investiţii şi de cooperare în sistemele de sănătate ale judeţului, pentru potenţialii investitori, români şi maghiari. Florin Bodog, în calitate de prodecan la Facultatea  de Medicină şi Farmacie Oradea, a adus în atenție nevoia identificării și mediatizării programelor de asistenţă şi cooperare, interne şi externe, care sprijină dezvoltarea sectorului medical şi integrarea acestuia pe piaţa europeană. Dr. Khan Rajiullan Joey – director la Medhotel (Spitalul Clinic Kenézy din Debrecen) a prezentat situația din sistemul medical de peste graniță.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite