Folclor, porți deschise la Arcadia și piese pentru toate vârstele la Toamna Orădeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii sunt invitați astăzi în cadrul Toamnei Orădene la Ziua Porților Deschise organizate la Teatrul Arcadia. Cei mici sunt așteptați cun spectacol inedit și în Orășelul Copiilor, în timp ce adulții pot viziona spectacole începând cu ora 18.00.

Ziua Porților Deschise la Teatrul Arcadia va începe la ora 16.00. Copiii și părinții lor au ocazia să viziteze scena, culisele, zonele tehnice: sunet, lumini, ateliere de creaţie artistică, cabinele actorilor, expoziţia din foayer. De la Teatru, copii pot merge în Orășelul Copiilor, unde poliția va organiza o acțiune preventivă. „În cadrul acțiunii, vor fi strecurate instrucțiuni de prevenție și  în piesa Magic Show pe care am pregătit-o pentru copii", a explicat directorul teatrului, Marius Aron.

Ziua de azi îi îmbie și pe adulți la un program deosebit. De la ora 17.00 va avea loc festivalul de folclor, Târgul Pălincarilor și Festivalul Vinului. De asemenea, orădenii sunt așteptați la Festivalul de teatru Scurt care va avea următorul program:

Ora 14.00 - Suflet de statuie, Teatrul Vostru Sibiu Str. Republicii şi Pasajul Vulturul Negru

Ora 18.00 - FSHN Show - Asociaţia D'Art Oradea Pasajul Vulturul Negru

Ora 17.00 - stand de carte, Editura Humanitas, Casa de Cultură a Sindicatelor

Ora 18.00 - Doamne... ce măcel! Teatrul de Comedie Bucureşti Casa de Cultură a Sindicatelor

Ora 20.00 - Păunul, Teatrul de Stat Oradea, Trupa Szigligety Teatrul de Stat Oradea (spectacol cu publicul pe scenă)

Ora 22.00 - Stăteam întinşi pe pat, Auăleu - Teatru de garaj şi curte Timişoara Escape Club (spectacol în afara selecţiei oficiale)

Ora 22.00- Războiul lui Klamm, Teatrul de Stat Oradea, Trupa Szigligety Queens Pub

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite