Florica Pamela Varga, o fată de 16 ani din Bihor, a dispărut de acasă în urmă cu nouă zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră din Bihor a plecat de acasă cu două zile înainte de Revelion și nu a mai fost văzută de atunci. Persoanele care au informații despre ea sunt rugate să contacteze cel mai apropiat post de poliție. Fata nu este la prima dispariție de acasă.

Potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, Florica Pamela Varga, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă, din comuna Lugașu de Jos, la data de 29 decembrie 2010, în jurul orei 13.00. „Tânăra a mai fost plecată în repetate rânduri de la domiciliu", spune Alina Dinu.

Semnalmente

Florica Pamela are o înălţime de 1,60 m, aproximativ 55 de kilograme, constituţie normală, faţă ovală, ochi negri și  păr negru, de lungime medie. În ziua dispariției, bihoreanca era îmbrăcată cu pantaloni de sport negri, cu dungi albe în lateral, geacă din fâş albă, bluză sport albă, cu dungi negre pe mâneci. În picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Ajutor

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112", spune Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite