Flashmob împotriva cruzimii față de animale, la statuia lui Mihai Viteazu din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de animale din Oradea se mobilizează într-un nou protest împotriva cruzimii. Al doilea flashmob organizat înultima lună vine în memoria câinilor uciși în Botoșani și este în același tip un protest împotriva masacrului cailor de la Letea.

Iubitorii de animale sunt așteptați astăzi la protestul împotriva cruzimii.  "Primul flashmob a fost organizat împotriva legii eutanasierii câinilor la începutul lui mai. Peste 200 de orădeni ne-au susținut cauza", spune Andrea Szabo  unul dintre organizatori.

"Luptăm pentru legi. Vrem o lege pentru caii de la Letea care ar putea fi punct de atracție pentru turiști și vrem înființarea poliției animalelor" a mai spus ea. "Noi, iubitorii de animale, avem o întreagă comunitate online. Chiar dacă e mai greu să fii de ajutor tocmai din Oradea putem să fim utili prin proteste, prin donații și prin semnarea petițiilor",  explică tânăra.

"Este important să ne mobilizăm și să luăm atitudine",crede și orădeanul Rareș Pop. "Indiferent în care colț al țării se întâmplă lucruri, trebuie să fim uniși și să ne implicăm", crede acesta.

În amintirea cailor dar și în amintirea câinilor uciși la Botoșani , orădenii sunt așteptați la ora 18.00, la statuia lui Mihai Viteazu, cu o lumânare în mână.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite