Fiu luat de la părinţii abuzivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iosif Kralocki a fost dus astăzi la Tribunalul Bihor
Iosif Kralocki a fost dus astăzi la Tribunalul Bihor

Cu lacrimi în ochi, mama şi-a implorat avocatul să pledeze pentru păstrarea custodiei. Tribunalul Bihor decide astăzi dacă Krisztian Kralocki, fratele fetei de 15 ani abuzată sexual de tatăl său, rămâne sau nu în custodia mamei.

Procurorii din cadrul Parchetului Judeţean au solicitat Tribunalului Bihor plasarea lui Krisztian Kralocki în regim de urgenţă într-un centru de plasament.
„Tatăl a fost arestat, iar faţă de mamă s-a luat măsura interzicerii de părăsire a domiciliului, ea fiind cercetată în stare de libertate pentru abuz sexual asupra fiicei. Considerăm că minorul se află în pericol de aceea am solicitat printr-o ordonanţă de urgenţă instituţionalizarea lui”, a declarat Viorel Gavra, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. „Din prevenţie s-a considerat că ar fi mai bine ca minorul să fie instituţionalizat. Am vorbit ieri zece minute cu Hajnalka Kralocki şi cu lacrimi în ochi mi-a explicat că băieţelul doreşte să rămână în grija ei”, a spus Valeriu Buda Dindelegan, avocatul apărării.


Mama nu vrea să renunţe la băiat


Mama celor doi copii nu s-a prezentat la proces, iar în faţa completului a fost adus astăzi doar Iosif Kralocki, bărbatul acuzat că şi-a abuzat sexual fiica bolnavă psihic.


Adevărul a ieşit la iveală la şcoală


Potrivit unor surse neoficiale, Szendi Kralocki a povestit psihologului şcolii pe care o frecventa de abuzurile aplicate de mama şi tatăl său.
„Am fost anunţaţi la telefonul copilului de acest caz. Informaţiile au fost confirmate, iar fata a fost instituţionalizată. Dorim ca fratele ei să fie instituţionalizat existând posibilitatea ca şi el să fie în pericol”, ne-a spus Szarka Arapad, directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Hajnalka Kralocki a spus că minorul doreşte să rămâne în grija ei.
Valeriu Buda Dindelegan, avocat

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite