Firmele care angajează elevi și studenți în vacanța de vară primesc stimulent de la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatorii care încadrează în muncă elevi și studenți, pe perioada vacanțelor, beneficiază pentru fiecare elev și student de un stimulent financiar, a anunțat Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor.

Stimulentul financiar se acordă la cererea angajatorului, din bugetul asigurărilor pentru șomaj. Perioada maximă de acordare a stimulentului financiar  este de 60 de zile lucrătoare, într-un an calendaristic. "Stimulentul financiar prevăzut de lege se acordă angajatorilor, lunar,proporțional cu timpul efectiv lucrat de către elevii si studentii în cauză, pe perioada de vacanță, din luna respectivă, fără a depăsi numărul de ore corespunzătoare programului normal de lucru.Stimulentul financiar lunar prevăzut  de lege nu se acordă pentru perioada concediului de odihnă cuvenit", se arată într-un comunicat al AJOFM Bihor.
Cei interesați pot obține informatii suplimentare la sediul AJOFM Bihor din Oradea, stradaTransilvaniei , nr. 2. Persoană de contact Pavel Haragoș Pavel, telefon 0359-800961    

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite