Firmele românești se pot promova în America, la un târg al Camerei de Comerț din Chicago

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspecte de la un târg organizat de RoCCI
Aspecte de la un târg organizat de RoCCI

Camera Română de Comerț și Industrie din Chicago (RoCCI) organizează în perioada 22-23 aprilie, un târg americano-român, de turism și comerț, American Romanian Tourism & Trade Show Inc. Evenimentul va avea loc la complexul Navy Pier și se estimează că vor fi în jur de 10.000 de vizitatori zilnic

 "La târg sunt așteptate companiile care doresc să-și promoveze produsele în Statele Unite ale Americii, mai ales că încep să iasă din criză", a declarat Ioan Blaga, vicepreședintele RoCCI.

Firmele care doresc să participe la târg pot să contracteze pachete promoționale, cu banere și standuri, începând de la 500 de dolari. "Contra sumei de 500 de dolari se poate pune un baner, în cadrul târgului. Standurile costă 2000, 3000 și 5000 de dolari, în funcție de mărime și de serviciile incluse. Pachetele conțin și cazare la hoteluri de lux, pentru reprezentanții firmelor, excursii și publicitate 45 de zile înainte și după târg", a declarat Ioan Blaga. Pot participa în jur de 80 de firme. Potrivit președintelui Consiliului Județean Bihor, Radu Țîrle, americanii apreciază mobila românească, apele minerale iar în Florida au foarte mare trecere obiectele artizanale. Vicepreședintele RoCCI a declarat că Ambasada SUA la București a dat asigurări că cel puțin un reprezentant al firmelor care doresc să participe I se va facilita obținerea vizei. "Îl asigurăm pe domnul Blaga că vom ajuta firmele să participe la acest târg", a declarat Ioan Mintaș, vicepreședintele Consiliului Național al Intreprinderilor Mici și Mijlocii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite