Finanţare de peste şase milioane de lei, pentru două centre de cazare temporară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Ilie Bolojan a semnat astăzi la sediul Agenţiei de Dezvoltare Nord-Vest din Cluj-Napoca, contractele de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea centrelor de cazare temporară 2 şi 3 din Oradea. Valoarea lucrărilor este de circa 6,5 milioane de lei.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, lucrările care se vor realiza la cele două centre de cazare temporară vor consta în amenajarea unor spaţii pentru activităţi conexe (sală de consiliere, atelier de creaţie, grup sanitar), refacerea instalaţiilor interioare şi utilizarea unei metode alternative pentru prepararea apei calde (panouri solare), modificarea branşamentelor, refacerea finisajelor interioare şi a tâmplăriei, reabilitarea termică a construcţiei, dotarea cu mobilier, crearea posibilităţii ca persoanele cu handicap locomotor să aibă acces la toate spaţiile de la parterul clădirii.

Finanţare europeană

Valoarea totală a investiţiei în Centrul de Cazare Temporară nr. 2 este de peste trei milioane de lei (din care peste 2.460.000 de lei sunt cheltuieli eligibile). Pentru Centrul de Cazare Temporară nr. 3 investiţia depăşeşte 3.500.000 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite