Filme gratuite, între sesiunile de cumpărături, la Era Shopping Park Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele două luni ale lui 2012 cinefilii orădeni vor avea motive de bucurie. Pe parcursul a şase weekend-uri vor avea ocazia să vizioneze, gratuit, filme de excepţie ale ultimilor ani. Copiii vor avea parte de desene animate, ira părinţii de filme precum „Snatch" sau  „Lock, Stock and Two Smoking Barrels".

De vineri, 13 ianuarie, orădenii sunt aşteptaţi la cinema, la ERA Park, cu cele mai bune filme pentru copii şi adulti. Toate vizionările sunt gratuite, iar sala în care au loc ecranizările are 300 de locuri.  Din weekend-ul 13-15 ianuarie şi până în 17-19 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la orele 11.00 cei mici sunt aşteptati cu filme pentru copii şi animaţii cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Pentru adulţi, ERA Park a pregătit trei seri de film gratuit în fiecare săptămână, vinerea de la orele 18.00, iar sâmbăta şi duminica de la orele 17.00.

Program

Filmele pentru copii ale weekend-ului viitor sunt „Ştrumfii" (sâmbătă, 14 ianuarie, ora 11.00) şi Bolt (duminică, 15 ianuarie, ora 11.00) . Adulţii sunt aşteptaţi la filmele: „Life in a Day/O zi din viaţă"- un lungmetraj generat de utilizatorii YouTube, filmat intr-o singura zi, vineri, 13 ianuarie, de la orele 18.00. Filmul „Snatch" va rula sâmbătă, 14 ianuarie, de la orele 17.00, iar „Lock, Stock and Two Smoking Barrels" este programat pentru duminică, 15 ianuarie, orele 17.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite