Filme româneşti şi animaţii de Oscar rulează gratuit pentru orădeni, la ERA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia continuă la ERA Shopping Park, în cel de-al patrulea weekend de filme gratuite. Cei mici vor putea urmări duminică aventurile îndrăgitului peştişor Nemo, iar pentru cei mari a fost pregătit un adevărat maraton de film românesc, care a început vineri seară, cu „Filantropica", şi care continuă astăzi şi mâine, cu „Nunta Mută" şi „Morgen". 

Copiii din Oradea şi-au început ziua de sâmbătă cu personajele îndrăgite din „Toy Story 3", peliculă care a câştigat două premii Oscar şi peste 30 de alte distincţii. Mâine dimineaţă, de la orele 11.00, prichindeii sunt aşteptaţi la „În căutarea lui Nemo", care prezintă aventura subacvatică a lui Marlin şi a fiului său Nemo, care a fost luat pe neaşteptate din ocean şi a ajuns în acvariul unui dentist  din portul Sydney. „Finding Nemo" a primit peste 30 de premii, printre care şi un Oscar pentru cel mai bun film animat.

Filme româneşti

După ce vineri orădenii au putut revedea „Filantropica", povestea unui modest profesor de liceu care intră în mafia cerşetorilor, pentru astăzi, de la orele 19.00, Era Shopping Park a pregătit „Nunta mută", un film despre cât de absurdă poate fi istoria şi cum destine individuale pot fi distruse de orbirea colectivă, despre cum cea mai plină de viaţă comedie poate degenera în tragedie. Duminică, de la orele 19.00, orădenii pot viziona filmul regizorului bihorean Marian Crişan, „Morgen". Pelicula prezintă povestea lui Nelu, care lucrează ca agent de pază într-un supermarket dintr-un orăşel de pe graniţa româno-ungară, şi care într-o zi dă de un emigrant care vrea să treacă graniţa ilegal.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite