Fetițele pedofilului rămân în grija Protecției Copilului şi primesc consiliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei fetițe ale familiei Andrasi rămân în continuare în grija celor de la Protecția Copilului. Tatăl lor Andrasi Zsolt (35 ani), a fost condamnat de Tribunalul Bihor la cinci ani de închisoare, pentru pornografie infantilă.

Fetițele de 4, 6 și 9 ani, au fost luate de Protecția Copilului din mijlocul familiei, în momentul în care tatăl lor a fost trimis în judecată de procurorii orădeni, în luna aprilie. Inițial, reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor (DGASPC) au spus că fetele  vor rămâne în grija lor până la finalizarea procesului. După pronunţarea instanţei lucrurile s-au schimbat."DGASPC Bihor a înaintat instanței propunerea de schimbare a  plasamentului în regim de urgență cu măsura plasament, preferându-se astfel menținerea minorelor în cadrul sistemului de asistență și protecție socială", a declarat Ștefan Goția, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bihor.

Citeşte ce spun psihologii despre şansele fetiţelor de a trece peste trauma suferită din cauza tatălui pedofil, mâine dimineaţă, în Adevărul de Transilvania.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite