TRAGEDIE Fetiţă de doi ani transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara, în timp ce mama ei a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un elicopter SMURD a dus fetiţa la Timişoara
Un elicopter SMURD a dus fetiţa la Timişoara

Accident teribil pe Drumul Judeţean 709, în judeţul Bihor. O femeie în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa, în timp ce fetiţa acesteia de numai doi ani a intrat în comă, fiind transportată cu un elicopter SMURD, la Timişoara.

Tragedie pe DJ 709. O femeie în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa, fetiţa acesteia în vârstă de 2 ani se află în comă, în timp ce soţul a scăpat cu leziuni minore. Nefericitul eveniment a avut loc la ieşirea din localitatea bihoreană Arpăşel.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, a intrat într-un sanţ unde s-a izbit de un copac, iar apoi autoturismul s-a răsturnat. Impactul i-a fost fatal soţiei şoferului, în timp ce fetiţa lor se zbate între viaţă şi moarte.

"Conducătorul autotursimului înmatriculat în Franţa, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, a ajuns într-un şanţ, s-a izbit de un copac, apoi s-a răsturat. O femeie în vârstă de 28 de ani a decedat, iar o fetiţă de doi ani a suferit leziuni pentru care a fost transportată la spital", ne-a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Şoferul a suferit leziuni minore, nefiind necesară internarea lui. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului, i-a acordat primul ajutor fetiţei, după care un elicopter SMURD a transportat-o la Timişoara. "Starea fetiţei este una gravă. A intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. Un elicopter SMURD a transportat-o la Timişoara", ne-a spus dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, cel care a asistat copila pe durata zborului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite