Oradea: Fetiţa taximetristului dispărut îl aşteaptă acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Fetiţa taximetristului dispărut îl aşteaptă acasă
Oradea: Fetiţa taximetristului dispărut îl aşteaptă acasă

Fiica lui Şandor speră că tatăl său se va întoarce de ziua lui, în 9 septembrie. Toţi ceilalţi membri ai familiei şi-au pierdut speranţa că Sanyi este nevătămat. Ei sunt convinşi că acestuia i s-a întâmplat ceva groaznic.

CITEŞTE ŞI:
Dispariţie misterioasă a unui taximetrist orădean de 32 de ani

La mai bine de o săptămână de la dispariţia bărbatului, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu el. Toate afişele care au împânzit oraşul s-au dovedit a fi inutile, iar Hortensia, soţia lui Sanyi, este la capătul puterilor şi speranţelor.

Nimeni nu ştie nimic

„Nimeni n-a sunat să spună ca l-a văzut. Nimeni. Nu mai rezist”, a spus Hortensia, înnebunită după zilele şi nopţile de aşteptare.
Femeia s-a mutat la părinţii săi. „Prea mari speranţe nu-şi mai face nimeni. A fost răpit? A fost ucis? Ne tot punem întrebări care rămân fără răspuns. E altfel când moare cineva, măcar atunci ştii exact ce ai de înfruntat”, a povestit Szantai-Bella Attila, cumnatul lui Sanyi.

Vor să apeleze la detectivi particulari

Acesta îşi aminteşte că joi, 27 august, Sanyi era grăbit să meargă la o cursă în Băile Felix. „Nici nu a mâncat, decât pe fugă. Nici nu s-a schimbat de haine. Se grăbea să ajungă. De frică? Pentru bani? Nu ştim decât că a zis că merge în cursa respectivă, fiindcă merită”, şi-a amintit Atilla. Cumnatul taximetristului e revoltat că poliţiştii nu au luat în serios dispariţia cumnatului său.

Poliţia a acţionat cu incompetenţă

„Când au găsit maşina s-au uitat doar la ea şi au dat-o imediat proprietarului, deşi în ea erau ochelarii şi încărcătorul de telefon al lui Sanyi. Câteva zile a fost folosită de un alt taximetrist. Abia după ce au văzut că Sanyi nu apare, au luat-o din nou, ca să caute urme”, a spus Attila. Acesta crede că ar fi util să apeleze la detectivi particulari. Luna septembrie este plină de semnificaţii pentru familia Deak-Bella. Joi, 3 septembrie, Tenzi a împlinit nouă ani. Miercuri este ziua lui Sanyi.



Urma să renunţe la taximetrie

Sanyi lucra pe taxi de trei săptămâni. În ultimele zile începuse să muncească şi pentru firma Star Stone, de pe Calea Clujului. Era hotărât ca de lunea trecută să renunţe la taximetrie. Pe lângă cele două joburi, Sanyi distribuia presă, încercând să asigure un trai decent soţiei şi fiicei sale, cu care locuia în chirie, înt-un apartament cu două camere. Cumnatul său povesteşte că Sanyi a lucrat ani buni ca tâmplar, după ce a absolvit şcoala profesională.

Tenzi e optimistă. Îl aşteaptă în fiecare zi şi îl desenează, alături de noi.
Hortensia Deak-Bella

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite