Festivalul lebeniței îi așteaptă pe orădeni cu hip-hop, competiții de pescuit și multă bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul îmbină momentele dedicate celor mici cu muzica și dansul specifice adolsecenței și  competițiile la care sunt provocați tinerii. Din program nu lispesc partidele de pescuit, concursurile de băut bere dar și momente solemne în care vor fi celebrați eroii celui de al doilea război mondial.

Festivalul Lebeniței a luat startul în acest weeken în Curtuieșni. Sâmbătă, locanici și turiști au asitat la meciuri de fotbal și au aplaudat defilarea majoretelor, moment care marchează de altfel deschiderea oficială a festivităților. Seara s-a încheiat în ritmuri de hip-hop și muzică popular.
Orădenii care vor să se destindă în prima zi de weekend sunt așteptați însă astăzi la o partidă de pescuit sportiv. Ziua va continua continuă printr-o slujbă ecumenică şi prin dezvelirea monumentului ridicat în cinstea eroilor căzuţi în al doilea război mondial.

Concursuri inedite

Pentru a asigura buna dispoziție, organizatorii îi provoacă pe vizitatori la competiții ieșite dijn com. Bihorenii se pot întrece în echilibristică, sau în rapiditatea cu care mănâncă o lebeniță. Amatorii de bere vor avea ocazia de a demonstra că sunt cei mai buni băutori de „hamei". În plus, la finele zile deținătorul cele mai frumoase lebenițe va primi un premiu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite