Fenomenul șofatului sub influența alcoolului se întâlnește la tot pasul în județul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși fac razii săptămânale, în fiecare weekend polițiștii descoperă în trafic șoferi băuți. Din fericire, de multe ori aceștia își pierd carnetul de conducător auto, înainte de a apuca să provoace accidente.

Controalele efectuate de polițiștii bihoreni au dus la peste 800 de sancțiuni în acest weekend. Majoritatea amenzilro au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, lipsa centurii sau abateri de la regulamentul de circulație. Totodată, polițiștii au descoperit în trafic opt șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia se încumetă să urce la volan, deși raziile făcute de poliție sunt săptămânale.

Unul dintre cazurile care a atras în mod deosebit atenția agenților de circuație este al bihoreanului I.M.I., de 28 de ani, din oraşul Nucet. Acesta fost surprins de polițiști în Ștei, în jurul ore 2.00 noaptea, în timp ce conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu expirase la 06.08.2010.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilo-test, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite