Oradea: Punctul zero pentru Federaţia de Judo s-a mutat la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Punctul zero pentru Federaţia  de Judo s-a mutat la Oradea
Oradea: Punctul zero pentru Federaţia de Judo s-a mutat la Oradea

Federaţia Română de Judo are o nouă conducere. Eduard Doandeş a fost ales preşedintele federaţiei, iar orădenii Florin Lascău şi Alexandru Chirilă ocupă funcţiile de vicepreşedinte, respectiv secretar general al federaţiei.

Alegerile au avut loc ieri seară la Oradea. Preşedintele a fost ales cu 31 de voturi din 33. Vicepreşedintele a avut însă mai puţine voturi. „Asta înseamnă că nu sunt suficient de bun şi că mai am de lucru”, a spus Florin Lascău, vicepreşedintele FRJ. Noul preşedinte ales a declarat că doreşte să faciliteze comunicarea în cadrul federaţiei şi să dezvolte baza materiale.
„Intenţionez să trec pe la fiecare club din România să discut cu conducătorii şi cu sportivii. Doar aşa pot să-mi dau seama de situaţia reală din cadrul federaţiei şi pot să-mi fac o strategie”, a declarat Eduard Doandeş. Şeful FRJ doreşte însă cel mai mult să  promoveze foarte mult judo-ul la nivel naţional.
„Vreau ca judo-ul să fie introdus în şcoli, la nivel naţional. Asta ţine însă foarte mult de baza materială, care va trebui dezvoltată”, a precizat preşedintele federaţiei. „Prin acest sport pot să creez o educaţie. Doresc să readuc judo-ul pe buzele tuturor”, a conchis Eduard Doandeş.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite