Oradea: Farmaciile orădene și-au triplat stocurile de măști anti-gripă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după confirmarea a două cazuri de gripă nouă în Bihor, orădenii au golit rezervele de măști ale farmaciilor, care au trebuit să-și asigure stocuri consistente.

Orădenii au luat cu asalt farmaciile, pentru a se aproviziona cu măști care să-i protejeze de gripa nouă. În această dimineață profesori, bunici, părinți sau diverși angajați care au slujbe ce presupun relații cu publicul s-au prezentat la farmacii, pentru a cumpăra măști. „În ultima săptămână a trebuit să ne triplăm stocurile”, a spus Daniela Mașcaș, o farmacistă din Oradea. Prețul unei măști este de circa 35 de bani iar persoanele care au cumpărat au luat cel puțin câte zece bucăți.

Precauți
„Nepotul meu este elev la Colegiul Național Mihai Eminescu și mai mulți dintre colegii săi sunt răciți. Ca să evităm orice risc, îi cumpăr și lui o mască, pe care să o poarte la școală”, a spus Fazekas Aneta, clienta unei farmacii din Oradea. Santu Alexandru, un alt cumpărător, crede că primii care ar trebui să beneficieze de vaccinul contra virusului AH1N1 (când acesta va fi disponibil) sunt cei care lucrează cu publicul, fie că sunt vânzători sau funcționari.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite