Facultatea de Medicină din Oradea așteaptă romi pentru studii cu bursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mediciniștii se întâlnesc astăzi pentru o dezbatere pe tema „Burse de studiu în domeniul medical pentru romi. Leadership în sănătate: o generație de profesioniști în domeniul sănătății".

Întâlniea va avea loc, cu începere de la ora 12.00, la sediul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea și se va derula sub auspiciile Decadei de Incluziune a romilor 2005 - 2015. Programul se află la al III-lea an de desfășurare și oferă burse de studiu studenților de etnie romă în domeniul Medicinei și Farmaciei din România.

Organizatorii  manifestării sunt Institutul pentru o Societate Deschisă și Fondul de Educație pentru Romi.În 2008, primul an de implementare a acestui program, 35 de medici rezidenţi şi studenţi romi ai facultăţilor şi colegiilor de Medicină şi elevi ai unor şcoli profesionale medicale din România au primit burse de studii. Anul trecut, 63 de medici rezidenţi şi studenţi romi ai facultăţilor şi colegiilor de Medicină şi elevi ai unor şcoli profesionale medicale din România au primit burse de studii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite