FOTO Moș Crăciun a intrat în era digitală, preia listele cu cadouri prin videoconferință

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Ardelean i-a cerut Moșului
Horia Ardelean i-a cerut Moșului

Moș Crăciun a intrat în era digitală. Nu mai primește scrisori ci vorbește direct cu copiii din Oradea, prin videotelefon. Micuții de la Grădinița 27 i-au spus astăzi moșului ce vor să primească sub brad, i-au cântat, i-au spus poezii și i-au povestit cât au fost de cuminiți într-o videoconferință.

Pentru a fi sigur că dorințele copiilor ajung la el înainte de Crăciun, moșul s-a digitalizat. După ce și-a făcut o pagină pe Facebook, acum face și videoconferințe, pentru a strânge de la cei mici lista cu cadourile de Crăciun. Primii copii care au intrat în direct cu Moș Crăciun sunt cei de la Grădinița 27 Oradea. "Moșul nu mai primește scrisori, vorbește direct cu cei mici", a spus directoarea grădiniței, Cornelia Borhidi. Cezar Știube (3 ani), în grupa mică, i-a povestit moșului cât de cuminte a fost, în speranța că-I va aduce foarte multe jucării. Ardelean Horia (6 ani) i-a cerut un calculator și i-a spus o poezie. "Eu vreau o sabie Star Wars", i-a spus moșului Sebastian Pop (6 ani), în timpul videoconferinței. "Copiii au fost vizibil emoționați de întâlnirea cu Moș Crăciun. Noi suntem o grădiniță cu steag verde, moșul este ecologist și nu mai vrea să tăiem copacii pentru a-i scrie scrisori", a spus educatoarea Natalia Coroiu.



Dă Click pe poză pentru o fotogalerie cu Moș Crăciun în videoconferință

image

Videoconferința a fost organizată de o societatea din Oradea, partener al unei companii din Statele Unite ale Americii, care implementează videotelefonia în România. "Anii trecuți multe scrisori n-au ajuns la Moș Crăciun din cauza troienelor. Acum, listele cu cadouri ajung sigur la destinație", a spus Samuil Hadadi, reprezentantul firmei care organizează videoconferințele cu Moș Crăciun. Începând de vineri, copiii din Oradea vor putea intra în direct cu Moș Crăciun, la locul de joacă din hypermarketul Real. "Moșul va intra în videoconferință vinerea, de la ora 16 la ora 20 și sâmbăta și duminică, toată ziua", a precizat Hadadi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite