FOTOGALERIE Cristian Bitea, subprefectul de Bihor, cocalar pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Bitea, subprefectul de Bihor, și-a postat pe blogul oficial o serie de poze demne de un cocalar. Pozele au fost postate pe blogul pe care înaltul funcționar public dezbate problemele serioase din administrația publică. Deși orădeanul are și două conturi pe Facebook, acolo și-a postat doar poze realizate într-un cadru mai oficial.

Cristian Bitea (32 de ani) a fost numit subprefect de Bihor în 2009. Pe atunci a fost cel mai tânăr înalt funcționar public numit într-o astfel de funcție. Bitea este absolvent al Facultății de Administrație Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, are un master în studii administrative europene și curs postuniversitar de specializare în studii polițienești. Înainte să ocupe funcția din cadrul Prefecturii Bihor, Bitea a fost membru în comisia de concurs pentru recrutarea înalților funcționari publici din cadrul Institutului Național de Administrație, subprefect de Ialomița sau consilier în cadrul Departamentului de Control al Guvernului. 



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu subprefectul de Bihor

Potrivit unui articol apărut în săptămânalul Bihoreanul, Cristian Bitea a fost un elev activ, pasionat de politică. A fost primul președinte al Consiliului Elevilor din cadrul Liceului Aurel Lazăr, unde a studiat. A făcut singur un ziar al clasei și a organizat campania electorală pentru Consiliul Local al Elevilor. Pasionat de politică, încă de pe când era elev, Bitea citea foarte multe ziare și era tot timpul la curent cu știrile din țară și din lume. În ziua în care a împlinit 18 ani s-a înscris în partidul care l-a propulsat în carieră, pe atunci PD. Orădeanul are legături strânse cu familia lui Vasile Blaga, de pe vremea când colabora cu fiica acestuia, Agathe Blaga, în liceu.


image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite