FOTOGALERIE: Câinii de la SOS Dogs şi-au ales stăpânii astăzi în Parcul Olosig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra are un nou prieten
Alexandra are un nou prieten

Orădenii care au vizitat astăzi Parcul Olosig au plecat acasă cu cel mai bun prieten. Peste 50 de câini de talie mică şi mijlocie, puiuţi şi maturi i-au întâmpinat pe iubitorii de animale în ţarcul special amenajat. Campania de adopţie începută ieri de fundaţia SOS Dogs s-a dovedit un succes, peste 25 de patrupede găsindu-şi un cămin. Organizatorii spun că au avut plăcuta surpriză de a oferi câini orădenilor de toate vârs

Zilele adopţiei câinilor comunitari s-au desfăşurat în premieră la Oradea şi s-au dovedit un real success. În cele două zile de campanie am adus 50 de câini în Parcul Olosig din care jumătate au fost adoptaţi. De aceea ne gândim să facem astfel de campanii lunar. Cel mai probabil următoarea va fi în parcul Seleuş din Nufărul", spune directorul fundaţiei, Carol Lazăr. "Au venit să adopte animale atât tineri cât şi familii cu copii sau chiar pensionari. Unii au venit din judeţ pentru a-şi alege un câine pentru curte, alţii sunt orădeni care au vrut un câine de apartament", spune Lazăr.

Click pe poză pentru o fotogalerie cu patrupedele

Câinii îşi aşteaptă stăpânul

Orădenii care au adoptat câini au completat un chestionar şi şi-au lăsat datele personale pentru ca membrii fundaţiei să se poată asigura în viitor că animalele sunt îngrijite corespunzător.

Câinii îşi aleg stăpânul

"Mi-am dorirt foarte mult un câine, mai ales că locuiesc la casă şi-i pot oferi condiţii", spune Alexandra Cioncaş, o tânără care şi-a găsit cel mai bun prieten. "Iniţial am vrut să îmi cumpăr unul, dar am văzut anunţul în ziar şi am hotărât să adopt unul fără stăpân", spune orădeanca. Alexanda a intrat în ţarcul de câini şi a aşteptat ca unul dintre ei să se apropie."Ea m-a ales pe mine şi sunt fericită să o duc acasă", a mai spus tânăra despre noua ei căţeluşă.

La fel ca şi ceilalţi orădeni , Alexandra a primit cadou o zgardă şi a plecat acasă cu un câine sterilizat şi deparazitat. Căţeluşa a fost coafată gratuit în faţa stăpânei şi va beneficia de reduceri la tratamente medicale pe viitor.

Click pe poză pentru imagini cu Alexandra şi noul ei prieten

Alexandra are un nou prieten
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite