FOTO Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a intrat într-un lac să se răcorească, dar s-a înecat şi a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie într-o familie din Bihor. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, şi-a pierdut viaţa, în timp ce se afla cu tatăl şi cu verişorul, pe un lac din apropierea Oradei, de unde au încărcat balastru.

Marius Mocanu, un tânăr în  vârstă de 18 ani din localitatea bihoreană Sântion şi-a pierdut viaţa în apele unui lac. Băiatul a încărcat balastru cu tatăl şi verişorul său, iar după ce şi-au terminat treaba s-a dus să se răcorească, în lac, alături de verişor.

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Deşi apa în care au intrat nu era foarte adâncă, la un momendat  băiatul a ajuns într-o groapă de aproximativ şase metri. A încercat cu disperare să ajungă la mal, dar cum nu ştia să înoate i-a fost imposibil. Verişorul său i-a sărit în ajutor, însă când s-a apropiat de el, acesta s-a agăţat de gâtul lui, fiind la un pas să-l tragă şi pe el în groapă.

Tatăl băiatului a sunat la numărul de urgenţă 112 , echipajul de scafandri şi cel de prim ajutor deplasându-se la faţa locului. L-au găsit după o oră şi 20 de minute. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face decât să constate decesul.

"Înainte de ora 17.00 am  fost anunţaţi de tatăl băiatului despre ce s-a întâmplat, echipajul de scafandri din cadrul ISU s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit să recupereze trupul băiatului după o oră şi 20 de minute" ne- a spus maiorul Florin Zoicaş, ofiţer de relaţii cu presa la ISU Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite