FOTO: Un incendiu de proporții a izbucnit aseară la bazarul din Piața Cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a distrus peste 200 de metri pătrați din acoperișul pieței și a deteriorat instalația de iluminare. Din primele cercetări reiese faptul că focul  nu a fost produs de scurtcircuite, ci a fost pus de un om. Poliția a demarat o amplă anchetă pentru a găsi vinovații.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Aseară, în jurul ore 20.00, pompierii au fost alertați de un incendiu izbucnit la Piața Cetate "Am fost alertați prin numărul de urgență 112. Trei autospeciale s-au prezentat la fața locului. Era pericol foarte mare ca focul să se extindă", a spus Claudiu Herțe, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Focul a distrus peste 200 de metri pătrați din acoperișul bazarului și a degradat instalația de iluminat, producând pagube de 5000 de lei. Speriați, comercianții s-au întors în bazar pentru a-și lua produsele depozitate în piață pe timpul nopții. "Marfa comercianților nu a fost afectată. Angajații RAPAS vor reface copertina și în câteva zile, comercianții își vor relua activitatea", a spus Florin Alexandru, purtătorul de cuvânt al RAPAS.

Incendiu cu intenție

"Focul a fost stins În 30 de minute, fiind localizat în timp util. Credem că incendiul a fost produs de un om prin folosirea unei surse de aprindere", a mai spus Herțe. Poliția a demarat o anchetă în acest caz "Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere", spune Alina Dinu, purtător de cuvânt al instituției.

Surse apropiate anchetei spun că, cel mai probabil, vinovați ar putea fi oamenii fără adăpost care dorm în preajma pieței.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite