FOTO 12 străzi din cartierul orădean Tokai vor fi modernizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartierul Tokai
Cartierul Tokai

Viceprimarul Mircea Mălan a prezentat stadiul de execuție a lucrărilor de modernizare pentru cele 12 străzi din cartierul Tokai.

Lucrările pentru aceste străzi au fost distribuite pe trei loturi:

lotul I, care cuprinde străzile Bega, Odesei, Pandurilor, Scânteia. Lucrările se execută de S.C. Drumuri Orășenești S.A

 lotul II, care cuprinde străzile Câmpului, Prepeliței,Spicului,Timișoarei. Lucrările sunt executate de constructorul Gauss Popo

 lotul III, care cuprinde străzile Aiudului, Olarilor, Recoltei și Sibiului. Lucrările sunt executate de firma S.C. Drumuri Orășenești S.A.

Cartierul Tokai

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

„Lucrările la aceste străzi au demarat la sfârșitul lunii august și sperăm să fie finalizate în aprox.  o lună de zile. Este vorba de străzi care nu au fost niciodată asfaltate, iar aici lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Am întâmpinat probleme tehnice generate fie de nivelul unor imobile sau de faptul că unele străzi au tot fost pietruite, iar acest lucru a ridicat nivelul drumului. Ne străduim să ne  adaptăm situațiilor care apar în teren și să le rezolvăm. Din păcate sunt probleme vechi, nerezolvate în zeci și zeci de ani, cărora noi  încerăm să le găsim o rezolvare", a spus viceprimarul municipiului, dl. Mircea Mălan.

Momentan, lucrările la toate cele 12 străzi se află într-un stadiu de execuție avansat. „În ceea ce privește lucrările la str. Timișoarei am purtat discuții cu reprezentanții firmei Gauss Popo să accelereze ritmul acestora", a spus viceprimarul.

Legat de viitoarea configurație rutieră a drumurilor din cartierul Tokai, viceprimarul Mircea Mălan a precizat: "Pe viitor, vrem să deschidem un drum care să ducă în str. Ogorului, iar str. Câmpului dorim să iasă undeva lângă Electrometal. Aceste schimbări vor fluidiza cu siguranță circulația în acest perimetru".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite