FOTO Zeci de romi, care şi-au instalat tabăra pe un teren privat din Oradea, au fost evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şatra de romi a fost evacuată
Şatra de romi a fost evacuată

La doar căţiva metri de Dealul Ciuperca, zeci de romi şi-au instalat şatra, vecinii fiind deranjaţi de prezenţa acestora, care erau destul de gălăgioşi. Din calea acestora nu au scăpat nici fructele din livezile învecinate. După mai multe sesizări, poliţiştii locali s-au deplasat la faţa locului şi i-au evacuat pe "locatari".

Tot mai mulţi orădeni din zona Dealului Ciuperca s-au plâns de prezenţa a zeci de romi care şi-au pus şatra, pe un teren privat, la doar câţiva metri de locul unde, în această vară, sute de orădeni au ieşit să se relaxeze şi să se bucure de priveşliştea minunată.

Şatra de romi a fost evacuată Şatra de romi a fost evacuată Şatra de romi a fost evacuată

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

 Cum a fost sesizată poliţia locală, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar când le-au cerut actele romilor din şatră , au descoperit că doar o persoană este din Oradea, în timp ce restul erau din diferite localităţi bihorene.

În cursul zilei de ieri, tabăra a fost distrusă, spre nemulţumirea romilor, persoanle cu domiciliul în alte localităţi fiind  evacuate şi îndrumate spre localităţile de domiciliu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite