FOTO Victor Ponta: Am adus la buget un miliard două sute de milioane, în doar două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta a vizitat vila lui Băsescu foto:arhivă
Ponta a vizitat vila lui Băsescu foto:arhivă

După discursurile liderilor locali şi judeţeni a venit rândul premierului Victor Ponta să ia cuvântul, la mitingul din această seară, de la Oradea. El i-a îndemnat pe protestatari să iasă la vor, duminică, 29 iulie, şi să voteze "Da", pentru plecarea preşedintelui Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta le-a spus celor peste 5.000 de manifestanţi adunaţi în Piaţa Independenţei  că preşedintele Traian Băsescu va pleca, duminică, din fruntea României, dar că el nu-şi doreşte să nu mai audă de Băsescu, ci îşi doreşte ca Traian Băsescu să dea socoteală în faţa instanţei.

Miting anti Băsescu la Oradea Miting anti Băsescu la Oradea Miting anti Băsescu la Oradea

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

"Pentru plecarea domnnului Traian Băsescu avem nevoie de votul a peste 5.2 milioane de români care să pună ştampila pe "Da". Am obligaţia să vă spun dumneavoastră şi tuturor românilor ce trebuie să facem ca să scăpăm de Traian Băsescu. El este cel care l-a pus pe Boc şi pe alţii să taie salariile profesorilor, poliţiştilor, medicilor şi pensiile pensionarilor. Noi am venit la guvernare doar de două luni şi am reuşit să le mărim. Am adus la buget un miliard două sute de milioane, în doar două luni. Vă daţi seama cât au furat?  Voi trebuie să spuneţi "Da" ca să luăm înapoi ce ne-a luat Băsescu", a declarat Ponta la Oradea

Premierul Victor Ponta le-a promis celor adunaţi în Piaţa Independenţei că dacă pe 29 iulie vor vota pentru demiterea lui Traian Băsescu vor fi redeschise spitalele.

"Traian Băsescu este un scorpion care i-a înţepat pe toţi cei care i-au fost alături. Îmi iau angajamentul că eu, ca premier voi lucra pentru această ţară împreună cu preşedintele Romaniei, Crin Antonescu", a mai spus Ponta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite