FOTO Vedeta TV Crina Abrudan a sărbătorit, alături de foştii colegi, zece ani de la terminarea facultăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Abrudan alături de foştii colegi
Crina Abrudan alături de foştii colegi

Au trecut zece ani de când prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, orădeanca Crina Abrudan a absolvit facultatea. Îşi aduce aminte cu mare drag de acele vremuri, iar colegii şi profesorii au doar vorbe de laudă la adresa ei.

În urmă cu zece ani, vedeta Antenei 1, Crina Abrudan, absolvea facultatea de Ştiinţe Politice din Oradea. Sâmbătă, aceasta a fost prezentă la întâlnirea cu foştii colegi şi profesori. La fel ca în facultate, Crina a fost şi de această dată o prezenţă discretă.

Crina Abrudan şi Alina Brihan Crina Abrudan alături de foştii colegi Crina Abrudan, în urmă cu zece ani,  la terminarea facultăţii

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

"Tot timpul Crina a fost o prezenţă discretă, o persoană modestă şi cu mult bun simţ. Chiar şi pe vremea când era reporter la Antena 1 Oradea, şi era una dintre vedetele oraşului, se purta absolut normal la facultate. Se purta la fel cu toţi colegii şi nu avea deloc fiţete de vedetă", ne-a mărturisit una dintre fostele colege de facultate ale Crinei.

Şi-a dorit mult să ajungă la întâlnirea de zece ani cu foştii colegi de facultate. Abia joi a ştiut că va ajunge. "Întâlnirea a fost una emoţionantă. A fost mult mai frumoasă decât mă aşteptam, cu atât mai mult cu cât abia joi am ştiut sigur că voi putea fi prezentă. Emoţia a fost la fel de mare atât la revederea cu colegii cât şi cu profesorii. Pe doamna Lia Pop, decana Facultăţii de Ştiinţe Politice, nu am mai văzut-o de şapte ani, de când am plecat la Bucureşti, şi a fost o mare bucurie pentru mine să o revăd, mai ales că mi-a dăruit cartea scrisă de dumneaei" ne-a mărturisit Crina Abrudan.

Profesorii şi-o amintesc pe Crina ca fiind o studentă silitoare, care deşi a început să muncească încă din timpul facultăţii, nu şi-a neglijat cursurile şi examenele.

După ce s-au reîntâlnit şi au vizitat noul sediu al facultăţii, foştii colegi au petrecut la o pensiune din Oradea unde au depănat amintiri din timpul studenţiei şi au povestit despre realizările din ultimii zece ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite