FOTO-VIDEO Bogdan Bereteu, secretarul TSD Marghita, a fost condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de persoane au luat parte la înmormântarea tânărului Bordan Bereteu (23 de ani), decedat vineri, în accident, la Marghita. Pe lângă sutele de mesaje postate pe facebook, prietenii acestuia i-au făcut o pagină specială "In memoriam Bereteu Bogdan Marius", iar în faţa magazinului de telefoane unde era angajat, au fost aprinse sute de lumânări şi au fost aduse zeci de buchete de flori.

Bogdan Bereteu, tânărul mort vineri într-un accident de maşină, a fost înmormântat. Sute de prieteni,colegi, rude sau simple cunoştinţe l-au condus pe ultimul drum.

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Mesajele postate facebook demonstrează că era o persoană cunoscută, respectată şi iubită. "Refuz să cred ce s-a întâmplat:(....dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace. A a fost un băiat ce rar întâlneşti....va rămâne mereu în amintirea noastră :((", a scris Bogdan S. "Cât de mult sau puţin l-am cunoscut cred că toţi am rămas socaţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi sincere condoleante", a postat Gianina.  "Vei rămâne tot timpul în inimile noastre aşa cum te ştim k zâmbetul pe buze în orice situaţie. D-zeu să te ierte:((" a scris Ray Ray.

Bogand Bereteu era secretar al organizaţiei de tineret a PSD Marghita şi era unul dintre candidaţii la funcţia de consilier local al oraşului Marghita. "Era un băiat inteliget, prea cuminte pentru vârsta lui, harnic  şi foarte respectuos. El şi fratele lui au rămas orfani de tată. L-am luat aproape ca să-l formez, să gândească în viitor. Era un tânăr foarte capabil,  un student silitor şi foarte modest. A fost un model, pentru noi toţi. Din păcate, ceasul cel rău nu l-a iertat" ne-a mărturisit Gheorghiţă Lupău, preşedintele PSD Marghita.

Potrivit acestuia Bogdan împreună cu alţi doi prieteni au fost joi seara, la un magazin unde au lipit afişe electorale, după care au ieşit la discoteca din oraş. Spre dimineaţă s-au dus la o benzinărie non-stop, din apropiere de Marghita, iar la întoarcere, şoferul, din cauza vitezei a intrat cu maşina într-un cap de pod. Bogdan dormea pe bancheta din spate, iar în urma impactului s-a lovit la cap, lovitură care i-a fost fatală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite