FOTO: Ultima zi a Expoziţiei Top Auto, pentru cei care vor să admire cele mai tari maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie maşini
Expoziţie maşini

Orădenii care vor să admire cele mai tari maşini sunt aşteptaţi astăzi la ultima zi a Expoziţiei Top Auto. Orădenii pot admira peste 100 de modele de maşini noi de la cele mai importante reprezentanţe auto, dar şi maşini retro, maşini de teren sau maşini tuningate. Organizatorii atrag atenţia că la expoziţie sunt expuse modele de maşini în premieră.

Expoziţia Top Auto şi-a deschis porţile pentru iubitorii de maşini la Oradea, în cadrul celei de-a treia ediţii. Timp de  trei zile orădeni au putut admira peste 100 de modele de maşini noi ale celor mai importante reprezentanţe auto, dar şi exemplare tuning, racing şi retromobile.  Expoziţia are loc în parcarea din Piaţa Independeţei, iar preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.

Astăzi este ultima zi în care orădenii mai pot admira maşinile

Click pe poză pentru o fotogalerie de la expoziţie

Expoziţie de maşini în Oradea

 Am adus anul acesta maşini care sunt expuse în premieră. Avem maşini retro, avem cele mai noi modele de maşini lansate pe piaţă de companiile auto, avem maşini de teren foarte scumpe şi avem maşini tuningate", a explicat organizatorul expoziţiei, Mihai Dacin. 

De la distanţă vedeta expoziţiei este monopostul de Formula 1 adus la Oradea în condiţii speciale.„Vreau să subliniez că nu este vorba despre o machetă, ci despre maşina originală care a fost adusă în această expoziţie. Acest lucru este o premieră pentru noi", a explicat Mihai Dacin. Maşina este din Franţa şi a fost pilotată în sezonul 2010 de Kubica şi Petrov.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite