FOTO Trofeul Mamaia Copiilor a ajuns la Oradea. Vezi cine l-a câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trofeul Mamaia Copiilor a fost cucerit de o orădeancă
Trofeul Mamaia Copiilor a fost cucerit de o orădeancă

După 11 ani de prezenţă neîntreruptă la concursul Mamaia Copiilor, Grupul Vivere, din Oradea,  adaugă palmaresului său încă  un trofeu după cel câştigat de Ovidiu Lazăr în anul 2007 cu piesa "Tu eşti primavara mea". De această dată, Miruna Gavriş (11 ani), a reuşit să impresioneze juriul cu interpretarea impecabilă a piesei "Lie, ciocârlie" câştigând astfel Trofeul Aurel Manolache.

Miruna Gavriş cântă de la vârsta de 5 ani şi până acum   câştigat numeroase premii la festivalurile naţionale.  La aceeaşi categorie Ioana Ardelean a reuşit cu piesa "Vise si minuni " să îşi adjudece premiul III. Deosebita lor prezenţă, piesele bine alese şi interpretarea valoroasa au făcut ca Luana Prodea ,Patricia Ciobotaru şi Roxana Mureşan să fie remarcate şi apreciate de colegii concurenţi, de public dar şi de juriu . Cu Marele Trofeu şi cu un premiu III deja câştigat  la Mamaia Copiilor , membrele Grupului Vivere, au decis să lupte şi pentru Delfinul Aur.

Trofeul Mamaia Copiilor a fost cucerit de o orădeancă Trofeul Mamaia Copiilor a fost cucerit de o orădeancă Trofeul Mamaia Copiilor a fost cucerit de o orădeancă

Dă click pentru mai multe fotografii!

Trofeul de Plătină , i-a revenit Mirunei Gavriş cu piesa "Listen", Trofeul de Argint, a fost câştigat de către Roxana Mureşan cu piesa "Noapte cald", Ioana Ardelean  a ocupat  Primul loc pe podium , Luana Prodea ,menţiune,  iar cea mai mică membră a Grupului Vivere ,aflată în concurs,Miruna Rus, a câştigat premiul special.

"Felicit din toată inima copiii, părinţii pentru sacrificiul făcut şi organizatorii.  Vara noastră continuă cu alte două evenimente majore, Liga Campionilor care va avea loc la Piatra Neamţ , unde vor concura  Patricia Ciobotaru şi Horia Oniţa, şi concursul Bellearti de la Sibiu unde Luana Prodea şi Patricia Ciobotaru, vor urca pe scena festivalului aflat la prima ediţie", a afirmat Valeria Mişcuţia, preşedinta asociaţiei Vivere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite