FOTO Oradea a devenit, oficial, Capitala Verde a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Ilie Bolojan a primit trofeul
Primarul Ilie Bolojan a primit trofeul

Numeroasele parcuri amenajate în ultimii ani, plantările de copaci, promenadele de pe malul Crișului, pistele pentru bicicliști care au fost sau urmează să fie realizate, dar şi proiectul de a construi o centrală pe gaz, prietenoasă cu mediul înconjurător, au făcut din Oradea Capitala Verde a României. Primarul Ilie Bolojan, a  primit. Aseară. trofeul care atestă că Oradea este capitala Verde a României.

Orădenii au avut parte, ieri,  de sărbătoare în stil eco. Nu au lipsit nici evenimentele menite să atragă atenţia comunităţii locale cu privire la importanţa promovării şi adoptării unui stil de viaţă orientat către protejarea mediului înconjurator, prin crearea de spaţii verzi, protejarea celor existente şi reciclarea selectivă. După ce pe parcursul întregii zile, cei care au trecut prin zona Podului Ferdinant au primit pliante cu motivele pentru care Oradea a devenit Capitala Verde, o hartă cu spaţiile verzi ale oraşului,  şi în acelaşi timp au fost îndemnaţi să-şi lase doleanţele pentru oraş în Copacul Dorinţelor Verzi, aseară a urmat petrecerea.

Primarul Ilie Bolojan a primit trofeul Oradea, Capitala Verde a României Oradea, Capitala Verde a României

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Mihai Morar a fost moderatorul evenimentului, el înmânându-i primarului Ilie Bolojan trofeul "Oradea, Capitala Verde a României". Cu toate că la concertul în aer liber era aşteptat Guess Who, Mihai Morar a anunţat că artistul nu a putut ajunge la Oradea, dar l-a trimis pe Grasu XXL. Sutele de orădeni adunaţi în Parcarea Independenţei au mai putut să o asculte pe Ellie White, şi trupa ROA.

Şi pentru că Oradea este Capitala Verde a Româiei, în următoarele 15 zile, se va desfăşura un concurs pentru asociaţiile de proprietari. Cele mai frumoase trei spaţii verzi amenajate, de către asociaţii, vor fi premiate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite