FOTO Miting împotriva preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, şi a Curţii Constituţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest anti Băsescu
Protest anti Băsescu

Avocatul orădean Petru Trif a organizat un miting împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi a Curţii Constituţionale. A ales organizeze această manifestare deoarece, crede el, Traian Băsescu a determinat cetăţenii să nu-şi exercite dreptul democratic la vot cu ocazia Referendumul din data de 29 iulie, iar magistraţii CCR au amânat din motive politice validarea procesului electoral.

Aproximativ 30 de orădeni au fost prezenţi, ieri seară, la mitingul organizat de cxătre avocatul orădean Petru Trif, în Parcul Traian, din Oradea, împotriva preşedintelul suspendat Traian Băsescu şi a Curţii Contituţionale a României.

Protest anti Băsescu Protest anti Băsescu Protest anti Băsescu

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

 Cei prezenţi au susţinut că se aşteaptă că decizia pe care magistraţii CCR urmează să o dea astăzi, să fie una influenţată politic.

 "Decizia va fi una politică, deoarece magistraţii CCR au fost numiţi politic. Dacă la toamnă se va continua ca acum, să meargă ei la vot şi să se aleagă ei între ei", a spus avocatul Petru Trif. Cei prezenţi au scandat lozinci împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Ei au strigat "Jos Băsescu", "O dorinţă sinceră, România liberă", sau "Băsescu lângă Ceauşescu"

Avocatul Petru Trif a declarat că doreşte să înfiinţeze o Asociaţie de Apărare a celor care Votează pentru care are nevoie de persoane care să i se alăture.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite