FOTO Sute de bihoreni s-au prezentat, în prima zi, la preselecţiile concursului "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii au talent, la Oradea
Românii au talent, la Oradea

Parcarea unui hotel din Oradea s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulţimea de oameni adunată, încă de dimineaţă, la preselecţiile cunoscutului concurs "Românii au talent".

Caravana "Românii au talent" a ajuns ieri, pentru prima oară, şi în Oradea. Persoane cu aptitudini diferite, au încercat să demonstreze că merită să fie selectate la concurs.

Românii au talent, la Oradea Românii au talent, la Oradea Românii au talent, la Oradea

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

Cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, au fost atracţia zilei, ei fiind luaţi cu asalt de bihorenii prezenţi în parcarea hotelului unde s-a desfăşurat preselecţia. Pentru cei doi nu a lipsit nici sesiunea de autografe sau tradiţionalele fotografii. Preselecţiile s-au desfăşurat pe parcursul întregii zile, urmând să continue şi  mâine, de la ora 10.00.

Persoanele selectate  vor fi prezente pe scena Teatrului Regina Maria, din Oradea, în data de 1 şi 2 septembrie, unde binecunoscutul juriu format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu va decide cine merge mai departe.

Oradea a fost prezentă în finală, la ediţia anterioară, prin cunoscuta naistă Oana Lianu, cea care a reuşit să ridice juriul în picioare cu interpretarea sa.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite