FOTO Sute de orădeni s-au înghesuit la deschiderea unui nou supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea unui nou supermarket în Oradea a provocat isterie în rândul iubitorilor de cumpărături. De la copii, la tineri şi chiar vârstnici, toţi au sperat să prindă ofertele speciale ale zilei, să-şi umple coşul cu produse cât mai ieftine.

Primului magazine Lidl  din Oradea, s-a deschis în această dimineaţă, de la ora 08.00. Sute de orădenii au venit cu zeci de minute bune înainte pentru a fi siguri că vor fi primii care vor păşi în supermarket, şi vor pune mâna pe cele mai bune oferte.

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii

Fie că a fost vorba despre produse alimentare, cosmetice sau electrocasnice, toate au fost utile cumpărătorilor, atraşi  de preţurile speciale ale zilei., "Orădenii au venit în număr mare întrucât prezenţa noastră în Oradea a fost aşteptată cu mult interes. Am pregătit oferte speciale la deschidere şi îi aşteptăm pe orădeni în fiecare zi", ne-a spus Georgiana Tugearu, director de comunicare Lidl. Magazinul este situate pe strada rada Fabricilor nr. 2. şi are o suprafaţă de 1.500 de mp, suprafaţa de vânzare fiind de circa 1.065 mp

Lidl îi răsplăteşte pe cei mai fideli cumpărături cu promoţii la diferite produse. Mai mult, continuă concursul „3 minute de cumpărături", devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. „În săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei au posibilitatea să se înscrie la concursul «3 minute de cumpărături». Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş", a mai spus Georgiana Tugearu. Programul magazinului este zilnic între orele 08:00 - 22:00, mai puţin duminica, când orarul este de la 09:00 la 22:00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite