FOTO Parcarea mall-ului Oradea Shopping City a fost neîncăpătoare pentru fanii lui Smiley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley a fost vedeta serii la deschiderea Oradea Shopping City. Parcarea celui mai nou centru de distracţii din oraş s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii „zâmbăreţului". Chiar şi circulaţia a fost blocată de către orădeni.

Sute de orădeni au ales să fie prezenţi, vineri seara, la Oradea Shopping City pentru a asculta muzica lui Smiley. Distracţia a început mai devreme, dar nebunia s-a dezlănţuit  în momentul în care domnul Zâmbăreţ şi-a făcut apariţia.

Concert Smiley Concert Smiley Concert Smiley

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii

Copii, adolescenţi, dar şi oameni în toată firea au fredonat versurile melodiilor interpretate de Smiley, cum ar fi „Love is for free", „Plec pe Marte", „În lipsa ta" sau „Oficial îmi merge bine". În cadrul show-ului, cei mai înfocaţi fani a lui Smiley s-au dovedit a fi copiii şi adolescenţii.

Printre cei care îl însoţesc pe cântăreţ în concerte se numără şi chitaristul Marius Pop, fiul lui Călin Pop, solistul formaţiei „Celelalte Cuvinte". Acesta a fost present pe scena mall-ului orădean unde i-a impresionat plăcut, încă odată pe orădeni.

La finalul concertului, Smiley a participat la o sesiune de autografe, cei mai înfocaţi fani dând năvală peste el.

După concert mulţimea prezentă la concert s-a întors acasă, circulaţia pe Calea Aradului desfăşurându-se bară la bară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite