FOTO Lucrări în grafic în sensul giratoriu din Centrul Civic, pe bani mai mulți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sensul giratoriu din Centrul Civic
Sensul giratoriu din Centrul Civic

Primăria a anunțat că astăzi vor fi finalizate lucrările la carosabil, în Centrul Civic. "Lucrările sunt în grafic. Până luni, în funcție de condițiile meteo, se vor finaliza și marcajele. Termenul de finalizare este 15 noiembrie", a spus în aceată dimineață Carmen Cherteș, purtătorului de cuvânt al Primăriei Oradea.

Ea a precizat că spațiile verzi vor fi amenajate doar în primăvară. "Pentru că timpul nu permite, locurile pentru spațiile verzi vor fi umplute cu pământ, iar restul se va face la primăvară", a spus Carmen Cherteș.  Potrivit reprezentantului primăriei, fondurile alocate pentru amenajarea girației din Centrul Civic vor fi suplimentate cu aproximativ 15%. Valoarea inițială a lucrărilor a fost de 3,5 milioane de lei.

Șoferii, nemulțumiți de noul sens giratoriu

Nu toți șoferii orădeni sunt mulțumiți de lucrările din Centrul Civic. "Este proiectat prost.Erau necesare trei benzi, nu două. Este foarte aglomerat sensul giratoriu. Uneori coada de mașini se întinde până la Piața Mare. Plus că nu avem ieșire din stația de taxi, dacă vrem să mergem la gară. Trebuie să ocolim pe linia de tramvai și putem fi amendați oricând", a declarat în această dimineață Florin Popa (30 ani), taximetrist.


Sensul giratoriu din Centrul Civic
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite