FOTO Elevii Liceului Teologic „Lorantffy Zsuzsana" vor începe şcoala într-o unitate de învăţământ modernă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul Lorantffy Zsuzsana a fost reabilitat
Liceul Lorantffy Zsuzsana a fost reabilitat

După mai bine de doi ani de la semnarea contractului de finanţare pentru Liceul Teologic Reformat „Lorantffy Zsuzsana", un spaţiu educaţional orădean şi-a recâştigat măreţia unei clădiri ce făcea odată, la începutul secolului trecut, mândrie oraşului şi sistemului de învăţământ bihorean.

Prin finanţarea REGIO, începând cu acest an şcolar elevii vor resimţi toate beneficiile unei şcoli cu standarde de infrastructură, igienă şi dotare de nivel european.

Liceul Lorantffy Zsuzsana a fost reabilitat Liceul Lorantffy Zsuzsana a fost reabilitat Liceul Lorantffy Zsuzsana a fost reabilitat

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Proiectul „Reabilitarea Liceului Teologic Reformat „Lorantffy Zsuzsana" Oradea", a fost implementat de către Unitatea Adminitrativ Teritorială Municipiul Oradea, în baza contractului cu Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional 2007-2013 (REGIO), Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, respectiv Organismul Intermediar, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Prin proiectul „Reabilitarea Liceului Teologic Reformat „Lorantffy Zsuzsana" Oradea" au fost reabilitaţi, modernizaţi şi dotaţi 4.631,8 mp, spaţiul educaţional preuniversitar fiind ridicat la standarde care să permită un act şcolar de înaltă calitate.

Valoarea totală a proiectului semnat a fost de 7.639.527,16 lei cu TVA, din care valoare nerambursabilă obţinută prin Programul Operaţional Regional 6.009.453,10 lei. În urma efectuării achiziţiilor publice pentru execuţia de lucrări, dirigenţie de şantier, audit extern, comunicare şi dotări, valoarea efectivă cheltuită a fost de 3.665.986,70 lei cu TVA, reprezentând 47,99% din totalul contractului de finanţare. Durata de implementare efectivă a fost de 28 de luni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite