FOTO Invenţie de premiu Nobel, folosită în campania electorală, la Oradea. Vezi despre ce este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Sănătăţii, orădeanul Cseke Attila, a găsit o modalitate inedită de promovare în campania electorală. Se foloseşte de invenţia unui maghiar care a câştigat premiul Nobel.

Fiind unul dintre cei nouă candidaţi la fotoliul de primar al Oradei, fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, împarte zi de zi orădenilor sute de cutii cu vitamina C, cutii pe care şi-a imprimat chipul. El spune că acest produs merge numai numai bine cu programul său electoral: Oradea Sănătoasă.

image
image
image

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii

"Propun ca simbol pentru programul meu Oradea Sănătoasă, Vitamina C de la Cseke", ne-a spus Cseke Attila.  Ideea i-a venit de la inventatorul maghiar Albert Szent-Gyorgyi, cel care a fost răsplătit cu premiul Nobel pentru vitamina C extrasă din ardeiul iute de Szege. "Am ales să promovez un produs descoperit de un savant maghiar, produs care face bine tuturor. Un savant maghiar a ajutat întreaga omenire, iar eu cu programul meu doresc să-i ajut pe toţi orădenii, indiferent de etnie", ne-a mai spus Cseke.

Orădenii apreciază iniţiativa tânărului politician şi o consideră inedită. "Acţiunea aceasta este una bună, chiar sănătoasă. Este un lucru inteligent şi îl felicit pe candidatul UDMR" ne-a spus orădeanul Florian Sotoc, în vârstă de 52 de ani, inginer. "Este pentru prima dată când în această campanie primim altceva decât pliante sau reviste cu programul candidaţilor. Iniţiativa este una bună, mai ales că se oferă un produs care poate fi folosit de către oricine şi care ajută la imunitate", ne-au spus Ana şi Erik, elevi la un liceu din Oradea.

 Şi orădeanca Maria P. Este de laudă iniţiativa candidatului UDMR, dar şi-ar dori să primească mai mulţi bani la pensie. "În fiecare campanie electorală primim câte ceva, după care cei cărora le-am dat votul ne uită", a afirmat ea.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite