FOTO Incendiu violent la subsolul unei clădiri din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la subsol
Incendiu la subsol

Un incendiu violent a izbucnit la subsolul unei clădiri din Oradea şi a cuprins şase boxe. Două echipaje de pompierii s-au luptat cu flăcările zeci de minute. Locatarii au fost curpinşi de panică, dar din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

În cursul acestei zile, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana" Bihor a fost solicitat să intervină la un incendiu produs în Oradea, pe strada Olteniei.

Incendiu la subsol Incendiu la subsol Incendiu la subsol

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

"La adresa indicată de apelantul numărului unic 112, au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de terapie intensivă al SMURD.Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au evacuat de urgenţă locatarii clădirii, fumul degajat de incendiul care se manifesta cu violenţă la nivelul subsolului, periclitând siguranţa celor care domiciliau în apartamentele imobilului respectiv", a spus lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Bihor. Echipajele, care au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă, au localizat şi lichidat operativ incendiul, împiedicând propagarea acestuia la întregul subsol şi la locuinţe.

 În urma producerii evenimentului, generat cel mai probabil de fumatul în locuri nepermise, au fost afectate şase boxe amenajate la subsol, arzând pereţii despărţitori ai acestora, deşeuri de lemn şi hârtie. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite