FOTO Fiul fostului ministru al Învăţământului s-a căsătorit cu fiica fostului şef al PDL Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit
Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit

După o relaţie de mai mulţi ani, Alex Mang, băiatul fostului ministru al Învăţământului, Ioan Mang, şi Cristina Avrigeanu, fiica fostului preşedinte al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, şi-au unit destinele. Petrecerea a avut loc la unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din staţiunea Băile Felix, peste 300 de invitaţi luând parte la ea.

Dragostea a reuşit să depăşească barierele politice. Cel puţin aşa susţin copiii liderilor politici PSD şi PDL din Bihor.  Alex Mang, băiatul fostului ministru al Învăţământului, Ioan Mang (PSD) şi Cristina Avrigeanu, fiica fostului preşedinte al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, şi-au unit destinele.

Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

Slujba religioasă a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, iar petrecerea s-a ţinut la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din staţiunea Băile Felix. Peste 300 de invitaţi au petrecut alături de cei doi tineri.

Mireasa a purtat o rochie albă,  pe care şi-a cumpărat-o preţul, potrivit tatălui acesteia, fiind unul de criză. Slujba religioasă a fost ţinută de doi preoţi, iar naşi au fost familia prefectului Claudiu Pop şi cea a lui Călin Vesa, directorul Direcţiei Regionale Vamale Oradea.

image
Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit Alex Mang şi Cristina Avrigeanu s-au căsătorit

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

Deşi a fost invitat la nuntă, premierul Victor Ponta nu a fost prezent. Ioan Mang a declarat că l-a invitat, dar acesta nu a putut fi prezent deoarece este nevoie de el la Bucureşti. La nuntă a fost prezentă şi sora mirelui, Claudia Mang, alături de soţ, Iulian Gheorghişor, directorul economic al echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

 Cristina şi Alex nu şi-au programat, deocamdată, luna de miere, cei doi tineri declarând că în perioada următoare sunt invitaţi la mai multe nunţi, unde şi-au confirmat prezenţa, şi, s-ar putea să se bucure de luna de miere abia anul viitor.  Preţul meniului a fost de 150 de lei, invitaţii putându-se delecta cu o masă cu produse tradiţionale româneşti, dar şi cu viţel la proţap.

Le urăm tinerilor căsătoriţi Casă de Piatră şi Copiii Sănătoşi!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite