FOTOGALERIE Două taxiuri pline cu pasageri s-au ciocnit în Oradea în plin centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kiss Ștefan, taximetristul care se afla la volanul unui Logan albastru aparținând firmei „Taxi" venea dinspre podul Ferdinand și nu a văzut culoarea roșie a semaforului, dela intersecția cu Tudor Vladimirescu. El a intrat astfel într-un Logan roșu, condus de taximetristul Vlădesean Dinu, care conducea regulamentar. Ambele taxiuri aveau pasageri.

Un accident s-a produs astăzi în jurul orei 15.00 în piața Ferdinand. Două taxiuri, ambele Logan, pline de pasageri s-au ciocnit.
„Mergeam dinspre strada Independeței spre Tudor Vladimirescu, aveam verde, iar vizibilitatea îmi era redusă din pricina coloanei de mașini care era pe banda unu. Când am observat taxiul care se îndreaptă spre mine a fost prea târziu, distanța dintre noi era mai mică de un metru. Nu am putut evita ciocnirea", spune Dinu Vlădeseanu, orădeanul care conducea Loganul roșu aparținând firmei City. Vlădăseanu a fost izbit din lateral și a intrat cu mașina într-un stâlp. „Aveam în mașină patru fete tinere", spune șoferul.

Nu a văzut semaforul

Șoferul firmei „Taxi", Kiss Ștefan, spune că nu a văzut semaforul. „Aveam în mașină o familie. Un bărabt, o femeie și o fetiță. Nu am observat că semaforul s-a făcut roșu. Celălalt taxi venea în viteză și nu am putut evita impactul", spune Kiss.
Din fericire niciunul dintre pasagerii taxiurilor nu a fost rănit. Ambele mașini au fost avariate. Cercetările polițiștilor sunt în plină desfășurare.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite